opc_loader

art. 936. werkboek stap 6 Extra

Werkboek stap 6 extra is een coproductie van Erwin LÁmi en Cor van wijgerden

Wordt meertalig uitgegeven (NL, EN, DU, FR)

9,50
Staffelprijzen
Tot 10: €9,50
10 en meer: €8,55
Beschrijving

In het extra werkboek staan 111 pagina's met opgaven, liefst 111x12=1332-36 (tekeningen)= 1296 opgaven.

Er zijn drie veranderingen ten opzichte van de andere extra werkboeken. Dit is het eerste extra werkboek met een co-auteur en wel Erwin l'Ami (voor de goede orde: de grootmeester). Verder telt het boek 112 bladzijden (net als het basisboek van Stap 6) en het boek is 4 talig. Dat zal niet echt storen want er is bijna geen tekst en de meertaligheid beperkt zich min of meer tot de kopjes van de oefeningen.

De oefeningen zijn met de thema's uit Stap 6 en een heel enkele uit een lagere stap op een hoger niveau. Het is voor alle schakers op elk niveau van belang om te herhalen. Het is verleidelijk om steeds maar nieuwe zaken te leren maar als die niet herhaald worden is het nuttig effect op de langere termijn te verwaarlozen. Alleen al daarom zijn de extra werkboeken een onmisbare aanvulling.

De moeilijkheidsgraad ligt hoger dan die van het basisboek. Dat geldt zeker voor de tactiekopgaven. Inmiddels zijn er zoveel schakers die alle werkboeken van alle stappen hebben doorlopen dat lastigere opgaven alleen maar welkom zijn. Zijn de opgaven te moeilijk dan is een stap(je) terug naar stap 4 of 5 geen schande (dat hoeft verder niemand te weten!).

De laatste 26 bladzijden zijn toetsen.


  

Beoordelingen ()
art. 936. werkboek stap 6 Extra heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
art. 936. werkboek stap 6 Extra


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items