opc_loader

Schaakkwartetspel

Een schaakkaartspel ontworpen door de Nederlandse schaakbond. In dit door de Koninklijke Nederlandse schaakbond uitgegeven schaakkwartetspel presenteren zich 52 van de in totaal 436 Nederlandse schaakverenigingen. Er zijn 13 kwartetten: historisch, Wereldkampioenen, Jonge schaakverenigingen, Oudste schaakverenigingen, Mooiste clubnamen, Klassiek, Clubgebouwen, Getallen, Paarden, Bijzonder, Combinatie, Openluchtschaak, Jeugdschaakverenigingen. 

Wie verzamelt de meeste kwartetten? Geschikt voor alle leeftijden en 2 tot 13 spelers. Verdeel alle kaarten onder het aantal spelers. Kies een startspeler. Bij twee spelers speel je met een blinde pot. Je krijgt een kaart van de pot als de ander de gevraagde kaart niet heeft. 

Spelvariant: Gebruik de twee schaakambassadeurs als joker. Een joker kan voor een kaart naar keuze worden gebruikt om een kwartet compleet te maken. 

Op zoek naar een leuke schaakvereniging in de buurt? www.schaakbond.nl/verenigingen 

7,50
Beschrijving

Een schaakkwartetspel ontworpen door de Nederlandse schaakbond. Met informatie over 52 van de schaakverenigingen die ons land rijk is. 

Beoordelingen ()
Schaakkwartetspel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Schaakkwartetspel


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items