opc_loader

The Complete Paul Keres - Jimmy Adams - PRE-ORDER

Vier delen, hardcover, twee cassettes. Verwachte publicatie in november 2024. 

Pre-orderprijs € 199,95 euro voor de complete set. Winkelprijs (indien nog voorradig) € 249,95

249,95 199,95 U bespaart: 20%
Beschrijving

Honderden spellen, duizenden pagina's!

Veertig jaar lang bleef Paul Keres een van de sterkste grootmeesters ter wereld, bewonderd om de manier waarop hij schaakte, beroemd om zijn spectaculaire verrassingsaanvallen, sprankelende combinaties, openingsvernieuwingen, middenspelplanning en eindspeltechniek. Zes keer miste hij ternauwernood een wereldtitelwedstrijd, waardoor hij de bijnaam “The Eternal Second” of “The Crown Prince of Chess” kreeg. Hij stond niet alleen hoog aangeschreven als een vechtspeler die alle aspecten van het spel beheerste, maar ook vanwege zijn vriendelijke sportiviteit.

De eerste twee delen over Keres’ carrière bevatten meer dan 550 partijen die zijn geanalyseerd door zijn tijdgenoten, waaronder de meeste van de sterkste spelers van zijn tijd. Deel drie en vier presenteren, voor het eerst in het Engels, de volledige tekst van de autobiografie van Paul Keres, inclusief zijn 100 Selected Games. Hieraan zijn nog veel meer spellen van Keres toegevoegd, met zijn eigen diepgaande commentaar, verzameld uit hedendaagse boeken en tijdschriften, waardoor dit de grootste compilatie van zijn literaire werk is die ooit is gepubliceerd.

The Complete Paul Keres is geschreven, geredigeerd en gepubliceerd door Jimmy Adams. 

Beoordelingen ()
The Complete Paul Keres - Jimmy Adams - PRE-ORDER heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
The Complete Paul Keres - Jimmy Adams - PRE-ORDER


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items